Cere oferta
Produs
PRODUCT TITLE LONG
602,50 €
Nume si prenume:
Dn. Dns. Dl.
Adresa:
Telefon Mobil:
Email:
Mesaj:
Trimite cererea
Produsul a fost adaugat in cos
PRODUCT TITLE LONG
602,50
Vezi Detalii Cos


Continua Cumparaturile
Alert

Some error message here

OK
<
>
X
English
Home
   0 produse adaugate

TERMENII ȘI CONDIȚII www.stivuitoaremures.ro

1.Acceptarea și utilizarea termenilor și condiții www.stivuitoaremures.ro. 

Accesul și utilizarea site-ului www.stivuitoaremures.ro, este subiectul exclusiv al acestor termeni și condiții. Nu o să folosiți acest site pentru un scop care este ilegal sau interzis de acești termeni și condiții. Prin utilizarea acestui site acceptați termenii, și condițiile conținute în prezentul comunicat. Dacă nu acceptați termenii și condițiile trebuie să părăsiți imediat site-ul.

2.Detalii despre cardul bancar

www.stivuitoaremures.ro nu vă cere detalii despre cardul dvs. bancar, și sfătuim clienții noștri să nu introducă informații despre cardul bancar pe www.stivuitoaremures.ro.

3.Consultanță juridică

Conținutul sitetului www.stivuitoaremures.ro nu vă sfătuiește și nu ar trebui să vă influențeze în luarea unei decizii. Toate materialele de pe www.stivuitoaremures.ro sunt furnizate fără nici un fel de garanție. Utilizați conținutul de pe site-ul www.stivuitoaremures.ro la propria discreție.

4.Modificări de utilizare

www.stivuitoaremures.ro își rezervă dreptul de a:

4.1.Schimba sau elimina (Temporar sau permanent) site-ul sau orice parte a acestuia fără avertizare și confirmare. Nu va fi responsabil pentru orice astfel de modificare sau de îndepărtare.

4.2.Modifica acești termeni și condiții în orice moment iar utilizarea în continuare a site-ului de către Dvs., se consideră a fi acceptarea unei astfel de schimbări.

5.Linkuri către site-uri ale unor terțe părți

Site-ul poate include link-uri către site-uri terțe părți care sunt controlate și întreținute de alți. Luați la cunoștință și acceptați că nu suntem responsabili pentru conținutul sau disponibilitatea acestor site-uri.

6.Drepturi de autor

6.1.Toate drepturile de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală în site-ul și conținutul său sunt deținute sau licențiate către www.stivuitoaremures.ro sau altfel utilizat de către www.stivuitoaremures.ro așa cum este permis de lege.

6.2.La accesarea site-ului sunteți de acord că veți avea acces la conținutul numai pentru uz personal, non-comercial. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără acordul prealabil scris al titularului drepturilor de autor. Aceasta exclude descărcarea, copierea și / sau imprimarea de pagini ale site-ului pentru uz numai acasă cu caracter personal, non-comercial.

7.Linkuri către/și din alte site-uri

7.1.Pe acest website puteți găsi link-uri către alte site-uri de terțe părți. Prevederea unei legături către un astfel de site web nu înseamnă că aprobăm site-ul respectiv. Dacă vizitați orice site printr-un link de pe acest site faceți pe propriul risc.

7.2.Oricine dorește să se refere la acest site are dreptul să facă acest lucru, cu respectarea condițiilor următoare: nu încercați să sugerați faptul că am aprobat ca serviciile și produsele să fie preluate de terțe părți fără acordul nostru în scris; nu prezentați în mod eronat, relația Dvs. cu acest site; pagina de web de pe care doriți să faceți legătură cu site-ul nostru nu poate conține conținut agresiv sau conținut care încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

7.3.Prin referirea la acest site cu încălcarea termenilor noștri, ne vom despăgubi pentru orice pierdere sau daune suferite, ca urmare a unei astfel de legături.

8.Absolvirea de răspundere

8.1.Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria răspundere; www.stivuitoaremures.ro se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

8.2.www.stivuitoaremures.ro nu oferă nicio garanție că: – informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră; – serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori; – rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere; – calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele; – orice eroare de program va fi corectată.

8.3.Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-ului. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare

9.Despăgubire

Sunteți de acord să despăgubiți și să țineți www.stivuitoaremures.ro, angajații și agenții săi nevinovați dacă ați încălcat termenii și condițiile.

10.Secționarea unei termini și condiții

Dacă oricare dintre aceste Termeni și condiții se determină să fie invalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv de către orice instanță competentă, atunci va fi secționat. Termenii și condițiile care vor supraviețui, vor rămâne în vigoare și vor fi obligatorii în continuare.

11.Dreptul la acționare

În cazul în care ați încălcat terminii de utilizare iar noi nu acționăm, vom avea dreptul în continuare de a remedia orice situație unde ați încălcat termenii de utilizare.

12.Legea aplicabilă

Acești termini și condiții sunt interpretate în conformitate cu legea din România.

13.Informații de contact

Adresa sediului nostru: 8 Martie nr. 59, Targu Mureș, 540229, România

tel: 0265-253- 662

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați prin e-mail: stivuitoaremures@stivuitoaremures.ro www.stivuitoaremures.ro